Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E10 - Episode 10

20.3. 10:00
TV Mňam
30 minut

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Více informací

Epizody

Řada 1
Dostupné za 4 dny
S01E01

Episode 1

28.5. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 1

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E35

Episode 35

18.5. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 35

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E36

Episode 36

21.5. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 36

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E37

Episode 37

23.5. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 37

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E38

Episode 38

23.5. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 38

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné za 2 dny
S01E39

Episode 39

26.5. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 39

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Podobné tituly

Moje zahrada
Když kuchař vyrazí do světa
Poldové z Rosenheimu
To je vražda, napsala
Die Landarztpraxis
Chlap za plotnou
Rozluštění pokladu

O pořadu

česky

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.