Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E07 - Episode 7

14.3. 03:30
TV Mňam
30 minút

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál

Epizódy

Séria 1
S01E03

Episode 3

5.3. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 3

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E04

Episode 4

7.3. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 4

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E05

Episode 5

9.3. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 5

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 1 deň
S01E06

Episode 6

10.3. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 6

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 3 dni
S01E07

Episode 7

12.3. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 7

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 5 dní
S01E08

Episode 8

14.3. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 8

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Podobné tituly

Láďův Orient Express
Herbárium
Piknik
Chlap za plotnou
Murdochove záhady
Trabantem Jižní Amerikou
Pozor vlak
C.S.I.: Kriminálka New York

O programe

česky

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.