Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E07 - Episode 7

14.3. 15:30
TV Mňam
30 minút

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál

Epizódy

Séria 1
S01E03

Episode 3

5.3. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 3

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E04

Episode 4

7.3. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 4

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E05

Episode 5

9.3. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 5

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 1 deň
S01E06

Episode 6

10.3. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 6

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 3 dni
S01E07

Episode 7

12.3. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 7

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 5 dní
S01E08

Episode 8

14.3. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 8

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Podobné tituly

Láďův Orient Express
Herbárium
Piknik
Chlap za plotnou
Murdochove záhady
Trabantem Jižní Amerikou
C.S.I.: Kriminálka New York

O programe

česky

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.