Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E08 - Episode 8

28.2. 03:30
TV Mňam
30 minút

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Viac informácií

Epizódy

Séria 1
S01E17

Episode 17

6.4. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 17

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E18

Episode 18

9.4. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 18

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E19

Episode 19

11.4. 15:30, TV Mňam, 30 minút

Episode 19

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 3 hodiny
S01E20

Episode 20

11.4. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 20

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 3 dni
S01E21

Episode 21

14.4. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 21

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostupné o 5 dní
S01E22

Episode 22

16.4. 22:00, TV Mňam, 30 minút

Episode 22

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Podobné tituly

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala
Doktor Martin
Mořský svět Jonathana Birda
Chlap za plotnou
Trabantem Jižní Amerikou
Murdochove záhady

O programe

česky

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.