Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E61 - Cobb salát

4.2. 11:30
TV Mňam
30 minut

Tento salát bude bavit všechny, kdo mají rádi kalifornské saláty. Není určený pro ty, co chtějí držet dietu. Tento salát je tak sytý, že ho můžete podávat jako hlavní jídlo. Recept: https://imnam.cz/cobb-salat

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 1
S01E08

Bun Cha

15.3. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Bun Cha

Vychutnejte si grilovaný bůček v kombinaci s Bún nudlemi, spoustou čerstvé zeleniny, to vše ochucené správně po asijsku! Pořádná porce zeleniny nesmí chybět u žádného jídla. Recept: https://imnam.cz/bun-cha

S01E09

Smažené závitky

20.3. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Smažené závitky

Kdo jste už ovládli umění letních závitků, vyzkoušejte smažené závitky. Dejte pozor při nákupu, abyste si do košíku dali speciální rýžový papír určený na smažené závitky. Tohle totiž bývá nejčastější začátečnická chyba. Recept: https://imnam.cz/smazene-zavitky

Dostępne za 6 godzin
S01E10

Teryiaki a udon nudle

20.3. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Teryiaki a udon nudle

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

Dostępne za 5 dni
S01E11

California Burrito

25.3. 11:30, TV Mňam, 30 minut

California Burrito

Bez bohatě naplněného burrita si mexickou kuchyni ani neumíme představit. Jedná se o tortillu do které se zabalí maso, fazole, zelenina, sýr, guacamole a další ingredience. Seženete ho jako rychlé občerstvení do ruky nebo se podává i na talíři přelité méně či více pálivkou omáčkou. Recept: https://imnam.cz/california-burrito

Podobne audycje

Lukovo spokojídlo
Mistrovské pečení - Nový Zéland
Detektiv Nash Bridges
Trabantem Jižní Amerikou
Chlap za plotnou
HPI (Haut potentiel intellectuel)
Kódy a spiknutí
Akvária na míru

O audycji

czeski

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle