Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E61 - Cobb salát

4.2. 11:30
TV Mňam
30 minutos

Tento salát bude bavit všechny, kdo mají rádi kalifornské saláty. Není určený pro ty, co chtějí držet dietu. Tento salát je tak sytý, že ho můžete podávat jako hlavní jídlo. Recept: https://imnam.cz/cobb-salat

más información

Episodios

Temporada 1
S01E08

Bun Cha

15.3. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Bun Cha

Vychutnejte si grilovaný bůček v kombinaci s Bún nudlemi, spoustou čerstvé zeleniny, to vše ochucené správně po asijsku! Pořádná porce zeleniny nesmí chybět u žádného jídla. Recept: https://imnam.cz/bun-cha

S01E09

Smažené závitky

20.3. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Smažené závitky

Kdo jste už ovládli umění letních závitků, vyzkoušejte smažené závitky. Dejte pozor při nákupu, abyste si do košíku dali speciální rýžový papír určený na smažené závitky. Tohle totiž bývá nejčastější začátečnická chyba. Recept: https://imnam.cz/smazene-zavitky

S01E10

Teryiaki a udon nudle

20.3. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Teryiaki a udon nudle

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

Disponible en 4 días
S01E11

California Burrito

25.3. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

California Burrito

Bez bohatě naplněného burrita si mexickou kuchyni ani neumíme představit. Jedná se o tortillu do které se zabalí maso, fazole, zelenina, sýr, guacamole a další ingredience. Seženete ho jako rychlé občerstvení do ruky nebo se podává i na talíři přelité méně či více pálivkou omáčkou. Recept: https://imnam.cz/california-burrito

Disponible en 6 días
S01E12

Ostrokyselá polévka

27.3. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Ostrokyselá polévka

Potřebujete okamžitou vzpruhu? Tato polévka vás v každé situaci postaví na nohy. Pokud jste milovníky pálivého, přidejte chilli papričky. A ještě bonus navíc – musíte ji ochutnat také proto, že patří mezi nejoblíbenější asijské polévky Lukáše Neckáře. Recept: https://imnam.cz/ostrokysela-polevka

Eventos similares

Nebesky dobré
Ingeniería abandonada
Hladoví motorkáři v severní Anglii
Trabantem Jižní Amerikou
Chlap za plotnou
HPI (Haut potentiel intellectuel)

Sobre el evento

checo

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle