
Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět
S01E02 - Old Coffee Pot
Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?
más informaciónEpisodios
Temporada 1Stone’s Throw
Gordon Ramsay přijíždí do Stone's Throw, restaurace u řeky v městě Connecticut, kterou vede Peter Hamme, šéfkuchař s dlouholetými zkušenostmi, a jeho rodina. Navzdory malebnému prostředí je podnik kvůli špatné kvalitě jídla a služeb na pokraji krachu. S pomocí Gordona si rodina uvědomuje nutnost změn. S novým menu, důkladným úklidem a 24 hodinovou renovací renovací je Stone's Throw připravena čelit budoucnosti, zatímco rodina doufá v lepší vyhlídky do budoucna.
Bayou on the Vine
Gordon Ramsay přijíždí do Bayou on the Vine, rodinné restaurace v Kansas City, kterou vedou Chuck a Eartha Byrdovi spolu s dcerami Sharekkou a Shaynou. Neshody ohledně řízení podniku ovšem ohrožují jeho budoucnost. Ramsayho tým restauraci za 24 hodin kompletně zrenovuje a vnáší do ní prvky inspirované rodinnou hudební tradicí. Najde rodina opět harmonii a pro restauraci nový směr s novým menu a týmové spolupráci.

Boardwalk 11
Boardwalk 11
Do Los Angeles přijíždí Gordon Ramsay s celým týmem, aby zachránit Boardwalk 11, restauraci s karaoke barem, kde neschopnost vlastníka Stevea Speara zavedla podnik na pokraj zániku. Ramsay přináší svou energii a s promyšlenými změnami podporuje dlouholeté zaměstnankyně, které se obě jmenují Kat, aby převzaly vedení restaurace a nastavily nový směr. Po 24 hodinách renovace interiéru a zavedení moderního menu je čas přivítat zákazníky zpět do podniku. Bude to stačit, aby se restaurace stala opět úspěšnou?
Eventos similares
Sobre el evento
Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?