Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E59 - Grilovaná mozzarella v parmské šunce

30.1. 05:00
TV Mňam
30 minut

Tento jednoduchý předkrm je velmi rychlý, efektní a krásně doplní jakoukoliv párty. Základem je jen pár ingrediencí, hleďte na to, abyste vybírali opravdu ty kvalitní. Recept: https://imnam.cz/grilovana-mozzarella-v-parmske-sunce

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 1
S01E62

Smažená rýže s vejcem

8.2. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Smažená rýže s vejcem

Jeden z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších asijských pokrmů. Smaženou rýži, můžete kombinovat na tisíc způsobů. Rýže se nejprve uvaří, následně se osmaží na pánvi s přidáním nejrůznějších ingrediencí. Recept: https://imnam.cz/smazena-ryze-s-vejcem

S01E63

Episode 63

13.2. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 63

Jídlo surf & turf dostanete ve steakhousech ve Spojených státech, Kanadě, Velké Británii a Austrálii. Vyzkoušejte ho vy a zamilujete si ho. Základem tohoto jídla je kvalitní steak doplněný o mořské plody. Recept: https://imnam.cz/surf-turf

Podobne audycje

Ranč mimozemšťanů
Dálnice vedoucí peklem
Mořský svět Jonathana Birda
Chlap za plotnou
Důkaz tam je
Fix a Foxi

O audycji

czeski

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle