Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E59 - Grilovaná mozzarella v parmské šunce

28.1. 11:30
TV Mňam
30 minút

Tento jednoduchý předkrm je velmi rychlý, efektní a krásně doplní jakoukoliv párty. Základem je jen pár ingrediencí, hleďte na to, abyste vybírali opravdu ty kvalitní. Recept: https://imnam.cz/grilovana-mozzarella-v-parmske-sunce

Viac informácií

Epizódy

Séria 1
S01E09

Smažené závitky

20.3. 05:00, TV Mňam, 30 minút

Smažené závitky

Kdo jste už ovládli umění letních závitků, vyzkoušejte smažené závitky. Dejte pozor při nákupu, abyste si do košíku dali speciální rýžový papír určený na smažené závitky. Tohle totiž bývá nejčastější začátečnická chyba. Recept: https://imnam.cz/smazene-zavitky

S01E10

Teryiaki a udon nudle

22.3. 17:00, TV Mňam, 30 minút

Teryiaki a udon nudle

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

S01E11

California Burrito

25.3. 11:30, TV Mňam, 30 minút

California Burrito

Bez bohatě naplněného burrita si mexickou kuchyni ani neumíme představit. Jedná se o tortillu do které se zabalí maso, fazole, zelenina, sýr, guacamole a další ingredience. Seženete ho jako rychlé občerstvení do ruky nebo se podává i na talíři přelité méně či více pálivkou omáčkou. Recept: https://imnam.cz/california-burrito

Dostupné o 1 deň
S01E12

Ostrokyselá polévka

27.3. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Ostrokyselá polévka

Potřebujete okamžitou vzpruhu? Tato polévka vás v každé situaci postaví na nohy. Pokud jste milovníky pálivého, přidejte chilli papričky. A ještě bonus navíc – musíte ji ochutnat také proto, že patří mezi nejoblíbenější asijské polévky Lukáše Neckáře. Recept: https://imnam.cz/ostrokysela-polevka

Dostupné o 6 dní
S01E13

Tom Yum

1.4. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Tom Yum

Tom Yum patří mezi nejoblíbenější thajské polévky. Můžete si ji dát v různých variantách – bez masa, s kuřecím masem, krevetami. Základ tvoří kvalitní pasta Tom Yum, kterou koupíte ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami. Recept: https://imnam.cz/tom-yum

Podobné tituly

Nebesky dobré
V mysli kuchaře
Chlap za plotnou
Austin a Ally
Telo ako dôkaz

O programe

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle