Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E25 - Episode 25

4.1. 10:00
TV Mňam
30 minutes

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

More information

Episodes

Season 1
S01E01

Episode 1

12.2. 03:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 1

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Available in 53 minutes
S01E02

Episode 2

12.2. 22:00, TV Mňam, 30 minutes

Episode 2

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E04

Episode 4

9.2. 15:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 4

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E05

Episode 5

12.2. 15:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 5

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E38

Episode 38

7.2. 03:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 38

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E39

Episode 39

9.2. 03:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 39

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Similar shows

Láďův Orient Express
Magnum
Alice Neversová
Naprieč Austráliou
Murdoch Mysteries
The Oath (festivalový název)
CSI: NY
Food Factory

About show

Czech

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.