Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E37 - Episode 37

3.2. 22:00
TV Mňam
30 minutos

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

más información

Episodios

Temporada 1
S01E26

Episode 26

27.4. 15:30, TV Mňam, 30 minutos

Episode 26

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E27

Episode 27

30.4. 15:30, TV Mňam, 30 minutos

Episode 27

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E28

Episode 28

2.5. 15:30, TV Mňam, 30 minutos

Episode 28

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E29

Episode 29

4.5. 03:30, TV Mňam, 30 minutos

Episode 29

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Disponible en 1 días
S01E30

Episode 30

5.5. 22:00, TV Mňam, 30 minutos

Episode 30

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Disponible en 3 días
S01E31

Episode 31

7.5. 22:00, TV Mňam, 30 minutos

Episode 31

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Disponible en 5 días
S01E32

Episode 32

9.5. 22:00, TV Mňam, 30 minutos

Episode 32

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Eventos similares

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala
Doktor Martin
Se ha escrito un crimen
Chlap za plotnou
Kriminálka New York

Sobre el evento

checo

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.