
Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E59 - Grilovaná mozzarella v parmské šunce
Tento jednoduchý předkrm je velmi rychlý, efektní a krásně doplní jakoukoliv párty. Základem je jen pár ingrediencí, hleďte na to, abyste vybírali opravdu ty kvalitní. Recept: https://imnam.cz/grilovana-mozzarella-v-parmske-sunce
More informationEpisodes
Season 1Zelené kari
Kromě základních kari past – žluté a červené, najdete v asijských obchodech také zelenou kari pastu. Připravuje se ze zeleného chilli, thajské bazalky, koriandru a listů z limetky. Pokud jste příznivci pálivého, vyzkoušejte tuto variantu, je nejpálivější z kari past a často bývá i sladší. Recept: https://imnam.cz/zelene-kari-s-hovezim-masem
Letní závitky
Když máte v lednici spoustu zeleniny a ve špajzu balení rýžového papíru na závitky, lze z této kombinace tvořit skvělá rychlá jídla, která vždy dochutíte kořením, bylinkami nebo omáčkami, na které budete mít zrovna chuť. Recept: https://imnam.cz/letni-nesmazene-zavitky

Bún Bó Nam Bó
Bún Bó Nam Bó
Kdo objevuje asijskou kuchyni, neměl by zapomenou na tento, po celém světě oblíbený pokrm. Je tvořený kombinací čerstvé zeleniny, zprudka zataženého hovězího masa, rýžových nudlí a sladkokyselé omáčky. Při servírování si pohrajte s barevnými kombinacemi zeleniny. Recept: https://imnam.cz/bun-bo-nam-bo
Similar shows
About show
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle