
Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E59 - Grilovaná mozzarella v parmské šunce
Tento jednoduchý předkrm je velmi rychlý, efektní a krásně doplní jakoukoliv párty. Základem je jen pár ingrediencí, hleďte na to, abyste vybírali opravdu ty kvalitní. Recept: https://imnam.cz/grilovana-mozzarella-v-parmske-sunce
Více informacíEpizody
Řada 1Zelené kari
Kromě základních kari past – žluté a červené, najdete v asijských obchodech také zelenou kari pastu. Připravuje se ze zeleného chilli, thajské bazalky, koriandru a listů z limetky. Pokud jste příznivci pálivého, vyzkoušejte tuto variantu, je nejpálivější z kari past a často bývá i sladší. Recept: https://imnam.cz/zelene-kari-s-hovezim-masem
Letní závitky
Když máte v lednici spoustu zeleniny a ve špajzu balení rýžového papíru na závitky, lze z této kombinace tvořit skvělá rychlá jídla, která vždy dochutíte kořením, bylinkami nebo omáčkami, na které budete mít zrovna chuť. Recept: https://imnam.cz/letni-nesmazene-zavitky
Bún Bó Nam Bó
Kdo objevuje asijskou kuchyni, neměl by zapomenou na tento, po celém světě oblíbený pokrm. Je tvořený kombinací čerstvé zeleniny, zprudka zataženého hovězího masa, rýžových nudlí a sladkokyselé omáčky. Při servírování si pohrajte s barevnými kombinacemi zeleniny. Recept: https://imnam.cz/bun-bo-nam-bo

Bun Cha
Bun Cha
Vychutnejte si grilovaný bůček v kombinaci s Bún nudlemi, spoustou čerstvé zeleniny, to vše ochucené správně po asijsku! Pořádná porce zeleniny nesmí chybět u žádného jídla. Recept: https://imnam.cz/bun-cha
Podobné tituly
O pořadu
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle