Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E55 - Kalifornská pizza

16.1. 05:00
TV Mňam
30 minutos

Máte rádi pizzu Hawai? Potom si určitě vychutnáte i její variantu. Na Kalifornskou pizzu Lukáš používá ananas v kombinaci s lososem a s krevetami. Lososa můžete pořídit čerstvého nebo i uzeného. Recept: https://imnam.cz/kalifornska-pizza/

más información

Episodios

Temporada 1
S01E57

Bramborový a lososový tatarák

23.1. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Bramborový a lososový tatarák

Tento recept Lukáš připravil jak ve veganské tak vegetariánské verzi. Budete překvapeni tím, jaký efektní pokrm dostanete smícháním brambor a červené řepy. Stačí jen dobře dochutit a původní suroviny vůbec nerozeznáte. Milovníci ryb si mohou připravit verzi s lososem. Recept: https://imnam.cz/bramborovy-a-lososovy-tatarak

S01E58

Hot dog se salátem coleslaw

25.1. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Hot dog se salátem coleslaw

Pokud máte doma gril, Lukáš doporučuje párky na Hot dog ogrilovat, jejich chuť tak povýšíte o několik stupňů. Salát coleslaw hotdogy příjemně doplní. Recept: https://imnam.cz/hot-dog-se-salatem-coleslaw

Disponible en 1 días
S01E59

Grilovaná mozzarella v parmské šunce

28.1. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Grilovaná mozzarella v parmské šunce

Tento jednoduchý předkrm je velmi rychlý, efektní a krásně doplní jakoukoliv párty. Základem je jen pár ingrediencí, hleďte na to, abyste vybírali opravdu ty kvalitní. Recept: https://imnam.cz/grilovana-mozzarella-v-parmske-sunce

Eventos similares

Skinwalker: El Rancho Maldito
Dálnice vedoucí peklem
Mr. Bean Animado
Chlap za plotnou
Důkaz tam je
PopStory

Sobre el evento

checo

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle