Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E54 - Tempura s okurkou a avokádem

9.1. 17:00
TV Mňam
30 minutos

Tato tempura je inspirovaná Kalifornií, tempurovou mouku budeme míchat s vejcem a studenou vodou. Následuje ještě obalování v drcených kornflejcích. Recept: https://imnam.cz/tempura-s-avokadem-a-okurkou

más información

Episodios

Temporada 1
S01E56

Macaroni and Cheese

18.1. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Macaroni and Cheese

Toto klasické americké jídlo se připravuje tak, že nejdřív uvaříte makarony ve vodě a následně je dáte zapéci do trouby společně se sýrovou omáčkou. Jednoduché jídlo, které potěší děti a dospělí jim budou ujídat z talíře! Recept: https://imnam.cz/macaroni-and-cheese-s-guacamole/

S01E57

Bramborový a lososový tatarák

23.1. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Bramborový a lososový tatarák

Tento recept Lukáš připravil jak ve veganské tak vegetariánské verzi. Budete překvapeni tím, jaký efektní pokrm dostanete smícháním brambor a červené řepy. Stačí jen dobře dochutit a původní suroviny vůbec nerozeznáte. Milovníci ryb si mohou připravit verzi s lososem. Recept: https://imnam.cz/bramborovy-a-lososovy-tatarak

S01E58

Hot dog se salátem coleslaw

23.1. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Hot dog se salátem coleslaw

Pokud máte doma gril, Lukáš doporučuje párky na Hot dog ogrilovat, jejich chuť tak povýšíte o několik stupňů. Salát coleslaw hotdogy příjemně doplní. Recept: https://imnam.cz/hot-dog-se-salatem-coleslaw

Disponible en 3 días
S01E59

Grilovaná mozzarella v parmské šunce

28.1. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Grilovaná mozzarella v parmské šunce

Tento jednoduchý předkrm je velmi rychlý, efektní a krásně doplní jakoukoliv párty. Základem je jen pár ingrediencí, hleďte na to, abyste vybírali opravdu ty kvalitní. Recept: https://imnam.cz/grilovana-mozzarella-v-parmske-sunce

Eventos similares

Skinwalker: El Rancho Maldito
Dálnice vedoucí peklem
Mr. Bean Animado
Chlap za plotnou
Důkaz tam je
PopStory

Sobre el evento

checo

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle