Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

S01E05 - La Serenata

2.1. 21:00
TV Mňam
60 minutos

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?

más información

Episodios

Temporada 1
S01E09

Episode 9

14.3. 04:30, TV Mňam, 60 minutos

Episode 9

I ve druhé řade šéfkuchař Gordon Ramsay opět cestuje do Spojených států, aby zachránil restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?

S01E10

Episode 10

15.3. 13:00, TV Mňam, 60 minutos

Episode 10

I ve druhé řade šéfkuchař Gordon Ramsay opět cestuje do Spojených států, aby zachránil restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?

Eventos similares

Pesadilla en la cocina EE.UU
Pozor vlak
V mysli kuchaře
Nadiya ráda koření
Luxusní delikatesy
Nebesky dobré
Modern Family

Sobre el evento

checo

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?