Lukovo spokojídlo

Lukovo spokojídlo

S01E18 - Sekaná na americký způsob

21.12. 20:30
TV Mňam
30 minut

Jsem Luke a moje kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Během jedné ze svých jsem se přijel podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
S01E13

Cheeseburger naopak

11.12. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Cheeseburger naopak

Jsem Luke a moje kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Během jedné ze svých jsem se přijel podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Dostępne za 4 dni
S01E17

Macaroni and cheese

19.12. 20:30, TV Mňam, 30 minut

Macaroni and cheese

Jsem Luke a moje kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Během jedné ze svých jsem se přijel podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Dostępne za 6 dni
S01E18

Sekaná na americký způsob

21.12. 20:30, TV Mňam, 30 minut

Sekaná na americký způsob

Jsem Luke a moje kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Během jedné ze svých jsem se přijel podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Podobne audycje

Sisi
Doktor Martin
Komisař Montalbano
Simpsonowie
Maigret
Všechny velké a malé bytosti
Specialisté

O audycji

czeski

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!