Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 08.12.2024, 15:30

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 08.12.2024, 15:30

Lukovo spokojídlo (Sandwich se steakem)

8.12. 15:30
TV Mňam
30 minutos

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

más información
Grabar
Grabar serie

Episodios

5 Episodios disponibles Mostrar 5 episodios futuros
Disponible en 1 días
Episode

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 03.12.2024, 20:30

3.12. 20:30, TV Mňam, 30 minutos

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 03.12.2024, 20:30

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Episode

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 01.12.2024, 15:30

1.12. 15:30, TV Mňam, 30 minutos

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 01.12.2024, 15:30

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Episode

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 30.11.2024, 20:30

30.11. 20:30, TV Mňam, 30 minutos

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 30.11.2024, 20:30

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Episode

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 27.11.2024, 17:00

27.11. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 27.11.2024, 17:00

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Episode

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 27.11.2024, 05:00

27.11. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 27.11.2024, 05:00

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Episode

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 25.11.2024, 11:30

25.11. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Lukovo spokojídlo (Sekaná nadpozemské úrovně) / 25.11.2024, 11:30

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!

Sobre el evento

checo

Ahoj, jsem Luke, třiatřicetiletý týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Celá tahle kulinářská milostná aférka začala dávno, když jsem se jako teenager pokoušel s kamarádem uvařit pivo z kopřiv. O pár let později, na univerzitě, má vášeň pro jídlo ještě zesílila. Na brigádách v restauracích a lahůdkářstvích jsem se toho hodně naučil a po práci jsem chystal epické večeře pro své kamarády. Rád pořádám takzvané kuchyňské přepadovky: dívat se lidem v jejich kuchyni pod ruce je ten nejlepší způsob, jak se naučit něco nového! Dělám to na svých cestách dodnes. Během jedné z nich jsem se před deseti lety podíval i do Prahy – přivedla mě zvědavost a láska mě tu udržela natrvalo. V létě 2014 jsem odstartoval svůj projekt Prague Jerk Station zaměřený na moderní karibskou kuchyni, která mi tu jednoduše chyběla. Mít své bistro byl vždycky můj sen – a to s grilem a na kolech byl ten nejlepší možný krok!