Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E53 - Kalifornský wasabi burger
Ochutnejte burger podle Lukáše Neckáře, je inspirovaný chutěmi a vůněmi letních festivalů. Jako bonus vám pálivé wasabi vypálí všechny bacily. Recept: https://imnam.cz/kalifornsky-wasabi-burger
más informaciónEpisodios
Temporada 1Modrý svět
Modrá spirulina je přírodní barvivo, které pochází z modrozelené řasy. Jednak nádherně oživí vaše jídla a limonády, obsahuje také spoustu vitaminů a minerálů. Recept: https://imnam.cz/modry-svet-modry-chia-puding-okurkova-limonada-salat-z-modrych-nudli
Francouzský toast
Na přípravu tohoto jídla nemusíte používat pouze toastový chléb, zajímavou alternativou je třeba vánočka nebo brioška. Pro větší efekt na talíři můžete z toastů vytvořit dort plný čerstvého ovoce. Recept: https://imnam.cz/francouzsky-toast/
Tempura s okurkou a avokádem
Tempura s okurkou a avokádem
Tato tempura je inspirovaná Kalifornií, tempurovou mouku budeme míchat s vejcem a studenou vodou. Následuje ještě obalování v drcených kornflejcích. Recept: https://imnam.cz/tempura-s-avokadem-a-okurkou
Eventos similares
Sobre el evento
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle