Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E47 - Křehké vepřové maso s houbami shitake

5.11. 11:30
TV Mňam
30 minutos

Křehké vepřové maso s houbami shitake. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

más información

Episodios

Temporada 1
S01E55

Kalifornská pizza

16.1. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Kalifornská pizza

Máte rádi pizzu Hawai? Potom si určitě vychutnáte i její variantu. Na Kalifornskou pizzu Lukáš používá ananas v kombinaci s lososem a s krevetami. Lososa můžete pořídit čerstvého nebo i uzeného. Recept: https://imnam.cz/kalifornska-pizza/

S01E56

Macaroni and Cheese

18.1. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Macaroni and Cheese

Toto klasické americké jídlo se připravuje tak, že nejdřív uvaříte makarony ve vodě a následně je dáte zapéci do trouby společně se sýrovou omáčkou. Jednoduché jídlo, které potěší děti a dospělí jim budou ujídat z talíře! Recept: https://imnam.cz/macaroni-and-cheese-s-guacamole/

S01E57

Bramborový a lososový tatarák

21.1. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Bramborový a lososový tatarák

Tento recept Lukáš připravil jak ve veganské tak vegetariánské verzi. Budete překvapeni tím, jaký efektní pokrm dostanete smícháním brambor a červené řepy. Stačí jen dobře dochutit a původní suroviny vůbec nerozeznáte. Milovníci ryb si mohou připravit verzi s lososem. Recept: https://imnam.cz/bramborovy-a-lososovy-tatarak

Disponible en 21 horas
S01E58

Hot dog se salátem coleslaw

23.1. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Hot dog se salátem coleslaw

Pokud máte doma gril, Lukáš doporučuje párky na Hot dog ogrilovat, jejich chuť tak povýšíte o několik stupňů. Salát coleslaw hotdogy příjemně doplní. Recept: https://imnam.cz/hot-dog-se-salatem-coleslaw

Eventos similares

Skinwalker: El Rancho Maldito
Dálnice vedoucí peklem
Buddy versus Duff
Mr. Bean Animado
Chlap za plotnou
Důkaz tam je
PopStory

Sobre el evento

checo

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle