Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E47 - Křehké vepřové maso s houbami shitake
Křehké vepřové maso s houbami shitake. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)
Více informacíEpizody
Řada 1Tempura s okurkou a avokádem
Tempura s okurkou a avokádem
Tato tempura je inspirovaná Kalifornií, tempurovou mouku budeme míchat s vejcem a studenou vodou. Následuje ještě obalování v drcených kornflejcích. Recept: https://imnam.cz/tempura-s-avokadem-a-okurkou
Podobné tituly
O pořadu
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle