Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E44 - Pikantní nudlová polévka

24.10. 11:30
TV Mňam
30 minut

V této polévce se příjemně prolínají typické chutě a vůně asijské kuchyně. Ochutnáte tamarind, limetové listy, citronovou trávu, česneko-zázvorovou pastu a další podobné exotické suroviny. I když zrovna necestujete do Asie, vychutnejte si ji alespoň díky tomuto oblíbenému pokrmu. Recept: https://imnam.cz/pikantni-nudlova-polevka

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E51

Modrý svět

21.11. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Modrý svět

Modrá spirulina je přírodní barvivo, které pochází z modrozelené řasy. Jednak nádherně oživí vaše jídla a limonády, obsahuje také spoustu vitaminů a minerálů. Recept: https://imnam.cz/modry-svet-modry-chia-puding-okurkova-limonada-salat-z-modrych-nudli

S01E52

Francouzský toast

23.11. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Francouzský toast

Na přípravu tohoto jídla nemusíte používat pouze toastový chléb, zajímavou alternativou je třeba vánočka nebo brioška. Pro větší efekt na talíři můžete z toastů vytvořit dort plný čerstvého ovoce. Recept: https://imnam.cz/francouzsky-toast/

S01E53

Kalifornský wasabi burger

26.11. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Kalifornský wasabi burger

Ochutnejte burger podle Lukáše Neckáře, je inspirovaný chutěmi a vůněmi letních festivalů. Jako bonus vám pálivé wasabi vypálí všechny bacily. Recept: https://imnam.cz/kalifornsky-wasabi-burger

Dostupné za 19 hodin
S01E54

Tempura s okurkou a avokádem

28.11. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Tempura s okurkou a avokádem

Tato tempura je inspirovaná Kalifornií, tempurovou mouku budeme míchat s vejcem a studenou vodou. Následuje ještě obalování v drcených kornflejcích. Recept: https://imnam.cz/tempura-s-avokadem-a-okurkou

Podobné tituly

Důkaz tam je
Chuggington: Veselé vláčky
Výzva Iron Chef
Chlap za plotnou

O pořadu

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle