Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E43 - Kuřecí prsa s ananasem

24.10. 05:00
TV Mňam
30 minut

Kdo máte rádi pizzu hawai, určitě vás nadchne kombinace kuřecího masa s ananasem a sweet chilli omáčkou. Ananas si navíc pro oživení hostiny můžete vyřezat podobně jako třeba dýni. Recept: https://imnam.cz/kureci-prsa-s-ananasem

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 1
S01E53

Kalifornský wasabi burger

9.1. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Kalifornský wasabi burger

Ochutnejte burger podle Lukáše Neckáře, je inspirovaný chutěmi a vůněmi letních festivalů. Jako bonus vám pálivé wasabi vypálí všechny bacily. Recept: https://imnam.cz/kalifornsky-wasabi-burger

S01E54

Tempura s okurkou a avokádem

11.1. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Tempura s okurkou a avokádem

Tato tempura je inspirovaná Kalifornií, tempurovou mouku budeme míchat s vejcem a studenou vodou. Následuje ještě obalování v drcených kornflejcích. Recept: https://imnam.cz/tempura-s-avokadem-a-okurkou

Dostępne za 2 dni
S01E55

Kalifornská pizza

14.1. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Kalifornská pizza

Máte rádi pizzu Hawai? Potom si určitě vychutnáte i její variantu. Na Kalifornskou pizzu Lukáš používá ananas v kombinaci s lososem a s krevetami. Lososa můžete pořídit čerstvého nebo i uzeného. Recept: https://imnam.cz/kalifornska-pizza/

Podobne audycje

Ranč mimozemšťanů
Detektiv Nash Bridges
Mr. Bean: Animované příběhy
Chlap za plotnou
Wolffův revír

O audycji

czeski

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle