Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E40 - Banh Xeo se zeleninou

10.10. 17:00
TV Mňam
30 minut

Placka Banh xeo získala svůj název podle zvuku, který vydává, když se dá na rozpálený olej. Rýžové těsto totiž potom začne syčet. Banh tedy znamená placka a xeo je v překladu „syčet“. Užijte si syčící placku ve vší její lahodnosti a hlučnosti. Recept: https://imnam.cz/banh-xeo-placky

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

Řada 1
S01E38

Kuřecí křidélka v medu

5.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu

S01E39

Nudle s kuřecím masem

10.10. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Nudle s kuřecím masem

Nudle s masem patří mezi nejznámější asijská jídla. Přesto byste se možná divili, kolik chyb lze v tomto jídlo udělat. Nezapomeňte například do pánve dát nejdřív tvrdou zeleninu a nakonec měkkou, to aby se měkká zelenina nepřevařila. Recept: https://imnam.cz/nudle-s-kurecim-masem

S01E40

Banh Xeo se zeleninou

10.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Banh Xeo se zeleninou

Placka Banh xeo získala svůj název podle zvuku, který vydává, když se dá na rozpálený olej. Rýžové těsto totiž potom začne syčet. Banh tedy znamená placka a xeo je v překladu „syčet“. Užijte si syčící placku ve vší její lahodnosti a hlučnosti. Recept: https://imnam.cz/banh-xeo-placky

Dostupné za 4 dny
S01E41

Nudle bun s masovými placičkami

15.10. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Nudle bun s masovými placičkami

Tyto asijské masové placičky se liší od těch klasických použitým kořením. Vyzkoušejte jako obměnu rybí a sójovou omáčku, limetku a chilli. K nim spoustu čerstvé zeleniny a máte na stole zdravé, syté a barevné jídlo. Recept: https://imnam.cz/bun-nudle-s-masovymi-placickami

Podobné tituly

Dolce Vita
Vegetariánem náhodou - nejlepší vegetarianská jídla
Detektiv Nash Bridges
Chlap za plotnou
Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem

O pořadu

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle