Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E37 - Dim sum s vepřovým masem

3.10. 05:00
TV Mňam
30 minutos

Chtěli jste si někdy připravit dim sum knedlíčky, ale zatím jste si netroufli? Nemusíte se bát, nepotřebujete žádné speciální vybavení, například bambusový pařáček. Knedlíčky můžete stejně jako Lukáš předsmažit na pánvi a poté dovařit ve vodě. Navíc existuje spousta dalších možností, jak knedlíčky připravovat. Recept: https://imnam.cz/dim-sum-s-veprovym-masem

más información
Grabar
Grabar serie

Episodios

Temporada 1
S01E35

Křehké vepřové maso

26.9. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Křehké vepřové maso

Toto jídlo je velmi jednoduché, rychlé a navíc skvěle chutná. Maso nejprve uvaříte ve vodě, následně nakrájíte na tenké plátky nebo nudličky. Osmahnete ho ve woku společně se zeleninou a podáváte. Recept: https://imnam.cz/krehke-veprove-maso

S01E36

Sataje z vepřového masa

28.9. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Sataje z vepřového masa

Sataje neboli indonéské špízy, jsou zajímavou obměnou našich klasických špízů. Na jehly se napichuje pouze namarinované maso. Pokud je dáváte na gril, jehly jsou praktičtější, špejle by mohly začít hořet. Recept: https://imnam.cz/sataje-z-veproveho-masa

Disponible en 1 días
S01E37

Dim sum s vepřovým masem

1.10. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Dim sum s vepřovým masem

Chtěli jste si někdy připravit dim sum knedlíčky, ale zatím jste si netroufli? Nemusíte se bát, nepotřebujete žádné speciální vybavení, například bambusový pařáček. Knedlíčky můžete stejně jako Lukáš předsmažit na pánvi a poté dovařit ve vodě. Navíc existuje spousta dalších možností, jak knedlíčky připravovat. Recept: https://imnam.cz/dim-sum-s-veprovym-masem

Disponible en 3 días
S01E38

Kuřecí křidélka v medu

3.10. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu

Eventos similares

Přirozený svět
Vltava, naše řeka
Malý princ
Domy na konci světa

Sobre el evento

checo

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle