Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E38 - Kuřecí křidélka v medu

3.10. 11:30
TV Mňam
30 minut

Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 1
S01E44

Pikantní nudlová polévka

26.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Pikantní nudlová polévka

V této polévce se příjemně prolínají typické chutě a vůně asijské kuchyně. Ochutnáte tamarind, limetové listy, citronovou trávu, česneko-zázvorovou pastu a další podobné exotické suroviny. I když zrovna necestujete do Asie, vychutnejte si ji alespoň díky tomuto oblíbenému pokrmu. Recept: https://imnam.cz/pikantni-nudlova-polevka

S01E45

Poke s lososem

31.10. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Poke s lososem

Tato miska plná zeleniny a rýže je perfektní volbou, pokud si chcete připravit zdravé jídlo, které je navíc velmi variabilní. Stačí, když máte ve špajzu zásobu rýže a po ruce vždy nějakou zeleninu. Zálivka podle vašeho výběru dodá jídlu ten správný šmrnc. Recept: https://imnam.cz/poke-s-lososem

S01E46

Thajské rybí koláčky

31.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Thajské rybí koláčky

Tyto rychlé a lahodné koláčky, podle receptu Lukáše Neckáře, vás určitě nadchnou. Stačí vhodit suroviny do mixéru a ten udělá všechnu práci za vás. Okurkový salát jídlo krásně osvěží. Recept: https://imnam.cz/thajske-rybi-kolacky

Podobne audycje

Billovo jídlo
Vegetariánem náhodou - nejlepší vegetarianská jídla
Cvrlikání
Chlap za plotnou
Detektiv Nash Bridges
Na drátě vrah
Jak se tohle dá vysvětlit?

O audycji

czeski

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle