Chef Lignac po francouzsku

Chef Lignac po francouzsku

S01E14 - Episode 14

12.8. 16:00
TV Mňam
80 minut

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
S01E13

Episode 13

12.8. 06:00, TV Mňam, 90 minut

Episode 13

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

S01E14

Episode 14

13.8. 04:00, TV Mňam, 90 minut

Episode 14

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Dostępne za 20 godzin
S01E15

Episode 15

17.8. 10:30, TV Mňam, 90 minut

Episode 15

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Dostępne za 1 dzień
S01E16

Episode 16

18.8. 10:30, TV Mňam, 90 minut

Episode 16

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Podobne audycje

Cesta za posvátnými úhoři ve Francouzské Polynésii
Rychlé kolo: Ford Focus ST
Nadiya peče každý den
Justininy francouzské delikatesy
Budovatelé přírody
Přednost v jízdě: Audi A3 Sportback

O audycji

czeski

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.