Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E20 - Nudlový thajský salát
Tento thajský salát obsahuje spoustu barevných surovin, jeho příprava vás bude zaručeně bavit a nabije vás energií. Z hlavních ingrediencí můžete použít papáju nebo pythaju a získat tak odlišné chutě i odstíny. Recept: https://imnam.cz/nudlovy-salat-color-som-tam-thai
More informationEpisodes
Season 1Nasi goreng
Do Nasi goreng, neboli indonéské rýže, můžete použít nejrůznější druhy zeleniny. Nejprve tepelně upravte tvrdé druhy zeleniny. Potom přidejte měkké, to, aby jídlo bylo bohatší. Lukáš velkou pozornost věnuje krájení, každý druh si totiž říká o jiný tvar. Recept: https://imnam.cz/nasi-goreng
Smažené kuřecí kousky
Toto jídlo milují v Indonésii a Číně. Kombinace smaženého kuřecího masa s kompotem je rozšířená po celém světě. Ke kuřeti zde budeme servírovat exotické vodní kaštany. Užijte si nezvyklé spojení chutí! Recept: https://imnam.cz/smazene-kureci-kousky
Similar shows
About show
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle