Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E18 - Maki a Hosomaki sushi

25.7. 11:30
TV Mňam
30 minut

Maki a Hosomaki sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 1
S01E42

Smažená kari rýže s lososem

19.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Smažená kari rýže s lososem

Toto kari je krásná skládačka chutí a barev, můžete ho servírovat i dětem. Jen v tom případě nepoužijete chilli papričky. Navíc je toto jídlo velmi jednoduché na přípravu. Recept: https://imnam.cz/smazena-kari-ryze-s-lososem

S01E43

Kuřecí prsa s ananasem

24.10. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Kuřecí prsa s ananasem

Kdo máte rádi pizzu hawai, určitě vás nadchne kombinace kuřecího masa s ananasem a sweet chilli omáčkou. Ananas si navíc pro oživení hostiny můžete vyřezat podobně jako třeba dýni. Recept: https://imnam.cz/kureci-prsa-s-ananasem

S01E44

Pikantní nudlová polévka

24.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Pikantní nudlová polévka

V této polévce se příjemně prolínají typické chutě a vůně asijské kuchyně. Ochutnáte tamarind, limetové listy, citronovou trávu, česneko-zázvorovou pastu a další podobné exotické suroviny. I když zrovna necestujete do Asie, vychutnejte si ji alespoň díky tomuto oblíbenému pokrmu. Recept: https://imnam.cz/pikantni-nudlova-polevka

Dostępne za 3 dni
S01E45

Poke s lososem

29.10. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Poke s lososem

Tato miska plná zeleniny a rýže je perfektní volbou, pokud si chcete připravit zdravé jídlo, které je navíc velmi variabilní. Stačí, když máte ve špajzu zásobu rýže a po ruce vždy nějakou zeleninu. Zálivka podle vašeho výběru dodá jídlu ten správný šmrnc. Recept: https://imnam.cz/poke-s-lososem

Podobne audycje

Mr. Bean: Animované příběhy
Billovo jídlo
Vegetariánem náhodou - nejlepší vegetarianská jídla
Doktor z hor: Nové příběhy
Chlap za plotnou
Myšiak Anatole
Jak se to dělá

O audycji

czeski

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle