Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E15 - Miso a wakame

16.7. 11:30
TV Mňam
30 minutes

Miso pasta se používá jako dochucovadlo do pomazánek, salátů, marinád, luštěninových a dalších jídel. Exotický salát z Wakame řas je plný chuti a vitaminů, řasa má nasládlou chuť a jemnou strukturu. Najdete v ní potřebné omega-3 mastné kyseliny, vitamíny B, C, K, E, vápník, sodík, jód, železo. Navíc je bohatá na vlákninu. Recept: https://imnam.cz/miso-a-wakame-salat

More information

Episodes

Season 1
S01E31

Jarní závitky s krevetami

12.9. 05:00, TV Mňam, 30 minutes

Jarní závitky s krevetami

Pokud si rádi připravujete svoje vlastní těsta, pro toto těsto na závitky se raději vydejte do obchodu. Jeho výroba by vám zabrala spoustu času. Těsto na jarní závitky se prodává pouze mražené, a to ve větších asijských obchodech. Recept: https://imnam.cz/jarni-zavitky-s-krevetami

S01E32

Pikantní krevetová polévka

14.9. 17:00, TV Mňam, 30 minutes

Pikantní krevetová polévka

Dnešní krevetová polévka bude příjemně nakyslá díky tamarindové pastě a limetovým listům. Nelekejte se odéru krevetové pasty, ten po tepelné úpravě zmizí a jídlo příjemně exoticky ochutí. Recept: https://imnam.cz/pikantni-krevetova-polevka

S01E33

Sladkokyselá polévka

17.9. 11:30, TV Mňam, 30 minutes

Sladkokyselá polévka

Tato polévka je v asijské kuchyni klasikou. Do této verze používá Lukáš tofu. Abyste si nezkazili chuť, kupujte ho ve specializovaných obchodech a na to v supermarketech ani nepomýšlejte. Recept: https://imnam.cz/sladkokysela-polevka

Available in 1 day
S01E34

Kuřecí polévka s taštičkami

19.9. 11:30, TV Mňam, 30 minutes

Kuřecí polévka s taštičkami

Wonton je název pro čínské knedlíčky plněné různými náplněmi – od masové po čistě zeleninovou. Experimentujte a vyberte si variantu, která vám vyhovuje nejvíc. Recept: https://imnam.cz/kureci-polevka-s-tastickami

Similar shows

World War II in Color
Zeek's Animal World
WWII: Secrets from Above

About show

Czech

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle