Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

S01E06 - Fetch Bistro

6.7. 00:30
TV Mňam
60 minut

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E07

Patrick Malloy

13.7. 13:00, TV Mňam, 60 minut

Patrick Malloy

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?

Dostupné za 8 hodin
S01E08

Sandra Dee

18.7. 21:00, TV Mňam, 60 minut

Sandra Dee

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?

Podobné tituly

Peklo na zemi
Gordon Ramsay: Do neznáma
Jednoduše s Raymondem
Vraždy: Hodiny na zabití
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Čtyři roční období s šéfkuchařem

O pořadu

česky

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?