Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E11 - California Burrito

2.7. 11:30
TV Mňam
30 minut

Bez bohatě naplněného burrita si mexickou kuchyni ani neumíme představit. Jedná se o tortillu do které se zabalí maso, fazole, zelenina, sýr, guacamole a další ingredience. Seženete ho jako rychlé občerstvení do ruky nebo se podává i na talíři přelité méně či více pálivkou omáčkou. Recept: https://imnam.cz/california-burrito

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E36

Sataje z vepřového masa

28.9. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Sataje z vepřového masa

Sataje neboli indonéské špízy, jsou zajímavou obměnou našich klasických špízů. Na jehly se napichuje pouze namarinované maso. Pokud je dáváte na gril, jehly jsou praktičtější, špejle by mohly začít hořet. Recept: https://imnam.cz/sataje-z-veproveho-masa

S01E37

Dim sum s vepřovým masem

3.10. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Dim sum s vepřovým masem

Chtěli jste si někdy připravit dim sum knedlíčky, ale zatím jste si netroufli? Nemusíte se bát, nepotřebujete žádné speciální vybavení, například bambusový pařáček. Knedlíčky můžete stejně jako Lukáš předsmažit na pánvi a poté dovařit ve vodě. Navíc existuje spousta dalších možností, jak knedlíčky připravovat. Recept: https://imnam.cz/dim-sum-s-veprovym-masem

S01E38

Kuřecí křidélka v medu

3.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu

Dostupné za 4 dny
S01E39

Nudle s kuřecím masem

8.10. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Nudle s kuřecím masem

Nudle s masem patří mezi nejznámější asijská jídla. Přesto byste se možná divili, kolik chyb lze v tomto jídlo udělat. Nezapomeňte například do pánve dát nejdřív tvrdou zeleninu a nakonec měkkou, to aby se měkká zelenina nepřevařila. Recept: https://imnam.cz/nudle-s-kurecim-masem

Podobné tituly

Druhá světová válka v barvě
Vltava, naše řeka
Tajemno a záhady

O pořadu

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle