Barevný svět Lukáše Neckáře / 27.06.2024, 05:00

Barevný svět Lukáše Neckáře / 27.06.2024, 05:00

Barevný svět Lukáše Neckáře (Smažené závitky)

27.6. 05:00
TV Mňam
30 minut

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

Řada 1
3 Dostupné epizody Ukázat 1 budoucích epizod
Dostupné za 2 dny
S01E11

California Burrito

2.7. 11:30, TV Mňam, 30 minut

California Burrito

Bez bohatě naplněného burrita si mexickou kuchyni ani neumíme představit. Jedná se o tortillu do které se zabalí maso, fazole, zelenina, sýr, guacamole a další ingredience. Seženete ho jako rychlé občerstvení do ruky nebo se podává i na talíři přelité méně či více pálivkou omáčkou. Recept: https://imnam.cz/california-burrito

Epizoda

Barevný svět Lukáše Neckáře / 27.06.2024, 05:00

27.6. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Barevný svět Lukáše Neckáře / 27.06.2024, 05:00

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

Epizoda

Barevný svět Lukáše Neckáře / 25.06.2024, 11:30

25.6. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Barevný svět Lukáše Neckáře / 25.06.2024, 11:30

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

S01E10

Teryiaki a udon nudle

29.6. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Teryiaki a udon nudle

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

Podobné tituly

Jižní Korea s Alexandrem Armstrongem
Nebesky dobré
Vynálezy, které otřásly světem

O pořadu

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle