Chef Lignac po francouzsku / 17.06.2024, 04:00

Chef Lignac po francouzsku / 17.06.2024, 04:00

Chef Lignac po francouzsku (Midi-Pyrénées)

17.6. 04:00
TV Mňam
80 minut

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 1
3 Dostępne odcinki Pokaż 1 przyszłe odcinki
Dostępne za 2 dni
S01E08

Provence-Alpes-Côte d’Azur

24.8. 10:30, TV Mňam, 90 minut

Provence-Alpes-Côte d’Azur

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

S01E16

Episode 16

19.8. 04:00, TV Mňam, 80 minut

Episode 16

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

S01E15

Episode 15

17.8. 22:00, TV Mňam, 80 minut

Episode 15

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

S01E07

Bretaň

20.8. 04:00, TV Mňam, 90 minut

Bretaň

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Podobne audycje

Lucky! - Bernie Ecclestone a historie Formule-1

O audycji

czeski

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.