Chef Lignac po francouzsku / 21.05.2024, 04:00

Chef Lignac po francouzsku / 21.05.2024, 04:00

Chef Lignac po francouzsku (Auvergne)

21.5. 04:00
TV Mňam
90 minutes

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

More information

Episodes

Season 1
7 Available episodes Show 2 future episodes
Available in 3 hours
Episode

Chef Lignac po francouzsku / 05.08.2024, 16:00

5.8. 16:00, TV Mňam, 90 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 05.08.2024, 16:00

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Episode

Chef Lignac po francouzsku / 05.08.2024, 06:00

5.8. 06:00, TV Mňam, 90 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 05.08.2024, 06:00

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Episode

Chef Lignac po francouzsku / 05.08.2024, 04:00

5.8. 04:00, TV Mňam, 80 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 05.08.2024, 04:00

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Episode

Chef Lignac po francouzsku / 04.08.2024, 10:30

4.8. 10:30, TV Mňam, 90 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 04.08.2024, 10:30

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Episode

Chef Lignac po francouzsku / 03.08.2024, 22:00

3.8. 22:00, TV Mňam, 80 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 03.08.2024, 22:00

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Episode

Chef Lignac po francouzsku / 03.08.2024, 10:30

3.8. 10:30, TV Mňam, 90 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 03.08.2024, 10:30

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Episode

Chef Lignac po francouzsku / 30.07.2024, 04:00

30.7. 04:00, TV Mňam, 90 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 30.07.2024, 04:00

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Episode

Chef Lignac po francouzsku / 29.07.2024, 16:00

29.7. 16:00, TV Mňam, 90 minutes

Chef Lignac po francouzsku / 29.07.2024, 16:00

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Similar shows

Velká jarní cena
Babovřesky
Tady hlídám já
Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes
I Still Believe
Třetí táta
Interrupted Song
Money Talks
The Pink Panther
Dlouhá cesta k Velké válce

About show

Czech

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.