Indická kuchyně s Parveenou (Míchaná veje a kořeněný čaj)
Parveen Ashraf v poslední epizodě připraví kořeněná míchaná vejce a kořeněný čaj (chai), spolu s rychlými bramborami se špenátem (saag aloo) a domácími naany. Dále navštívíme kavárnu Parsi v bývalé motocyklové garáži v Bombaji, kde ochutnáme další indické speciality. Sledujte s námi i tento pátek na Mňam TV a zjistěte, jak si můžete vychutnat autentickou indickou snídani a jedinečné kulinářské zážitky z Bombaje.
Więcej informacjiO audycji
Parveen Ashraf v poslední epizodě připraví kořeněná míchaná vejce a kořeněný čaj (chai), spolu s rychlými bramborami se špenátem (saag aloo) a domácími naany. Dále navštívíme kavárnu Parsi v bývalé motocyklové garáži v Bombaji, kde ochutnáme další indické speciality. Sledujte s námi i tento pátek na Mňam TV a zjistěte, jak si můžete vychutnat autentickou indickou snídani a jedinečné kulinářské zážitky z Bombaje.