Agatha a podstata vraždy

Agatha a podstata vraždy

12.8. 23:30
ČT2
95 minut
2018
Krimi / Drama / Mysteriózní

Ve vlaku do Hastingsu je nalezena mrtvá kmotřenka a jmenovkyně Florence Nightingaleové s proraženou lebkou. Následné vyšetřování a pobouření veřejnosti však vraha chytit nepomohou. Partnerka Florance, Mabel Rogersová, která s ní pracuje již 26 let, je znechucena nulovým pokrokem v případu a selháním policie a rozhodne se proto zahájit vlastní vyšetřování. Přišla na několik podezřelých. Chybí jí však důkaz, který vraha usvědčí. Neví si s případem dále rady, a obrátí se proto na Agathu Christie, autorku knih o Poirotovi a slečně Marplové, jejíž poslední román, Vražda Rogera Ackroyda, je mezinárodní senzací. Spolu pak vyrazí dopadnout vraha. (Viasat)

Více informací
Nahrát

Podobné tituly

Slečna Marplová
Agatha Christie: Poirot

O pořadu

česky, audio popis (AD) česky
2018
Krimi / Drama / Mysteriózní

Ve vlaku do Hastingsu je nalezena mrtvá kmotřenka a jmenovkyně Florence Nightingaleové s proraženou lebkou. Následné vyšetřování a pobouření veřejnosti však vraha chytit nepomohou. Partnerka Florance, Mabel Rogersová, která s ní pracuje již 26 let, je znechucena nulovým pokrokem v případu a selháním policie a rozhodne se proto zahájit vlastní vyšetřování. Přišla na několik podezřelých. Chybí jí však důkaz, který vraha usvědčí. Neví si s případem dále rady, a obrátí se proto na Agathu Christie, autorku knih o Poirotovi a slečně Marplové, jejíž poslední román, Vražda Rogera Ackroyda, je mezinárodní senzací. Spolu pak vyrazí dopadnout vraha.


(Viasat)

Tvůrci

Terry Loane, Tom Dalton

Hrají

Ralph Ineson, Brian McCardie, Michael McElhatton, Tim McInnerny, Pippa Haywood, Samantha Spiro, Dean Andrews, Bebe Cave, Richard Doubleday, Stacha Hicks, Liam McMahon, Ruth Bradley, Blake Harrison, Luke Pierre, Joshua Silver, Amelia Rose Dell, Derek Halligan, Clare McMahon, Seamus O'Hara