Zelená karta

Zelená karta

15.7. 20:00
ČT2
110 minut
2011
USA / Australia / Francie Komedie / Romantický

Američanka Bronte Parrishová je půvabná, ale poněkud upjatá mladá vegetariánka, nekuřačka, abstinentka a bojovnice za ekologii. George Faure je francouzský emigrant, spontánní a bezprostřední, labužník holdující biftekům, cigaretám a vínu. Jak se vůbec tihle dva mohli stát manžely? Jednoduše. Bronte si chce pronajmout byt s obrovským skleníkem, podmínkou majitelů je však manželský pár. George potřebuje povolení k práci a pobytu v USA, tzv. zelenou kartu. Formální sňatek, jehož prostřednictvím dosáhnou splnění svých snů, je otázkou půlhodinky. To ovšem ještě netuší, že imigrační úřad podrobuje podobné "podezřelé" manželské páry přísnému dohledu. Bronte a George čeká perný víkend, kdy musí pod přísným pohledem úředníků sehrát roli dokonale fungujícího a milujícího se manželského páru. (TV Nova)

Více informací

O pořadu

česky, audio popis (AD) česky
2011
USA / Australia / Francie Komedie / Romantický

Američanka Bronte Parrishová je půvabná, ale poněkud upjatá mladá vegetariánka, nekuřačka, abstinentka a bojovnice za ekologii. George Faure je francouzský emigrant, spontánní a bezprostřední, labužník holdující biftekům, cigaretám a vínu. Jak se vůbec tihle dva mohli stát manžely? Jednoduše. Bronte si chce pronajmout byt s obrovským skleníkem, podmínkou majitelů je však manželský pár. George potřebuje povolení k práci a pobytu v USA, tzv. zelenou kartu. Formální sňatek, jehož prostřednictvím dosáhnou splnění svých snů, je otázkou půlhodinky. To ovšem ještě netuší, že imigrační úřad podrobuje podobné "podezřelé" manželské páry přísnému dohledu. Bronte a George čeká perný víkend, kdy musí pod přísným pohledem úředníků sehrát roli dokonale fungujícího a milujícího se manželského páru.


(TV Nova)

Tvůrci

Hans Zimmer, Peter Weir, Sophia Takal

Hrají

Rick Aviles, Gérard Depardieu, Bebe Neuwirth, Ann Dowd, Simon Jones, Robert Prosky, Andie MacDowell, Abdoulaye NGom, Novella Nelson, Ann Wedgeworth, Lois Smith, Ronald Guttman, Ethan Phillips, Christian Mulot, Conrad Roberts, John Spencer, Jessie Keosian, Stephen Pearlman, Vasek Simek, Mary Louise Wilson, Stefan Schnabel, Malachy McCourt, Sophia Takal, Kate Lyn Sheil, Lawrence Michael Levine, Louis Cancelmi, Alex Ross Perry, Timothy Stickney, Conrad McLaren