Čtvrtý protokol

Čtvrtý protokol

22.3. 22:15
ČT2
115 minut
1987
Thriller

Agent KGB major Valerij Petrovskij (Pierce Brosna) je odeslán do Anglie, aby vybudoval sídlo v blízkosti americké vojenské základny a přebíral zásilky pro kurýry ze SSSR. John Preston (Michael Caine) je prvotřídní britský lovec špiónů. Jeden z kurýrů, které Petrovskij očekával má střet s celníkem a přijde při něm o život. Preston provádí vlastní šetření případu a zjistí, že mrtvý kurýr u sebe měl součást atomové bomby. Podaří se anglickému agentovi zabránit v provedení atomového útoku v Anglii? (Urania)

Více informací

Podobné tituly

Dalgliesh
Maigret

O pořadu

česky, audio popis (AD) česky
1987
Thriller

Agent KGB major Valerij Petrovskij (Pierce Brosna) je odeslán do Anglie, aby vybudoval sídlo v blízkosti americké vojenské základny a přebíral zásilky pro kurýry ze SSSR. John Preston (Michael Caine) je prvotřídní britský lovec špiónů. Jeden z kurýrů, které Petrovskij očekával má střet s celníkem a přijde při něm o život. Preston provádí vlastní šetření případu a zjistí, že mrtvý kurýr u sebe měl součást atomové bomby. Podaří se anglickému agentovi zabránit v provedení atomového útoku v Anglii?


(Urania)

Tvůrci

John Mackenzie, Frederick Forsyth

Hrají

Michael Caine, Philip Jackson, Mark Rolston, Ned Beatty, Pierce Brosnan, Joanna Cassidyová, Julian Glover, Jiří Stanislav, Betsy Brantley, Michael Gough, Ian Richardson, Matthew Marsh, Ray McAnally, Mick Ford, Ronald Pickup, Sean Chapman, Caroline Blakiston, Chris Walker, Matt Frewer, Anton Rodgers, Alan North, Sam Douglas, Richard Ridings, Frederick Forsyth, Roy Alon, Peter Cartwright, Jerry Harte, Eddie Powell, Neville Phillips, Joanna Dickens, Boris Isarov, Phil Smeeton, John Murtagh, Alexei Jawdokimov, Aaron Swartz, Sally Kinghorn, Patsy Smart, Nancy Crane, George Zenios, Michael Bilton, Gordon Honeycombe, John Horsley, Julia Verdin, Joseph Brady, Kenneth Midwood, Johnny Allan, Michael J. Jackson, Sarah Bullen, Rebecca Burrill, Rosy Clayton, David Conville, Ronnie Golden, Steve Halliwell, Julian Jacobson, James Older, Clare Kelly, Ronnie Laughlin, Renos Liondaris, Peter Manning, William Parker, Stephen Persaud, George Phillips, Michael Seezen, Juanita Waterman, Tariq Yunus, Stephanie English