Duch času

Duch času

8.9. 14:15
ČT1 SVČ
70 minut
1990
Československo Pohádka / Rodinný

Pohádka o kouzelném klíčku, kterým se dá ovládat čas. Krátký popis: Nemám čas! Kéž bych měl víc času! Kdyby se tak dal vrátit čas nazpátek... anebo posunout dopředu ... nebo zastavit! Kolikrát denně si vzpomeneme na čas a chtěli bychom s ním něco provést - jenom mít tu moc! Naštěstí ji nemáme, protože kdo ví jak by to dopadlo, kdybychom uměli ovládat čas. Ovšem v pohádkách je možné všechno a kouzelný klíček, který dostal hodinářský tovaryš od nenápadného dědečka, vás o tom přesvědčí.(oficiální text distributora)

Více informací
Nahrát

Podobné tituly

Kletba Měsíčního údolí

O pořadu

česky česky
1990
Československo Pohádka / Rodinný

Pohádka o kouzelném klíčku, kterým se dá ovládat čas.
Krátký popis: Nemám čas! Kéž bych měl víc času! Kdyby se tak dal vrátit čas nazpátek... anebo posunout dopředu ... nebo zastavit! Kolikrát denně si vzpomeneme na čas a chtěli bychom s ním něco provést - jenom mít tu moc! Naštěstí ji nemáme, protože kdo ví jak by to dopadlo, kdybychom uměli ovládat čas. Ovšem v pohádkách je možné všechno a kouzelný klíček, který dostal hodinářský tovaryš od nenápadného dědečka, vás o tom přesvědčí.(oficiální text distributora)

Tvůrci

M. Dostál, Svatava Simonová, L. Komárek a P. Svoboda

Hrají

Miroslav Dubský, Otakar Brousek ml., Vít Pešina, Jiří Štěpnička, Vladimír Brabec, Alexej Pyško, Vlastimil Přáda, S. Bartošová, Petr Skarke, Vlastimil Bedrna, Boris Rösner, Luboš Bíža, Karel Hovorka ml., Jan Okrouhlík, Klára Lidová, P. Kostka, Simona Postlerová