Maigret

Maigret

S01E05 - Maigret a tělo bez hlavy

11.4. 22:25
ČT1 SVČ
105 minut
1992
Krimi / Drama / Mysteriózní

Ve vodním kanále blízko Paříže je objevena mrtvola muže bez hlavy a rukou. Vyšetřování tohoto případu Maigret začíná v kavárně na nábřeží, kam si zašel bez jakýchkoliv postranních úmyslů a především bez podezření. Ale podivné chování restauratérky přitahuje Maigretovu pozornost. A tak se rozhodne jí věnovat kousek svého času i detektivního talentu. Díky tomu se dozví, že majitel kavárny již dlouho není přítomen, prý odjel doplnit zásoby vinného sklípku. Maigret začíná tušit, že mrtvola muže nějak souvisí s kavárnou.(Snorlax)

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E16

Maigret a stará dáma

27.6. 23:10, ČT1, 110 minut

Maigret a stará dáma

K Maigretovi přichází starší dáma s prosbou, aby se ujal případu, který jeho kolega neúspěšně řeší. Starou paní chtěl někdo otrávit. Její služka se napila ze sklenice původně určené staré paní. Služka zemřela. Policie zjistila, že sklenice obsahovala arzen. V den, kdy se objevil v domě jed, oslavovala stará paní zrovna své narozeniny. A tak byl dům plný lidí. A jelikož stará paní nepatří zrovna k osobám příliš populárním, je Maigretovi jasné, že tím pádem byl dům plný podezřelých.(Snorlax)

O pořadu

česky česky
1992
Krimi / Drama / Mysteriózní

Koprodukčný kriminálny seriál, napísaný na motívy detektívnych poviedok Georgesa Simenona. Bruno Cremer ako komisár Maigret so svojou neodmysliteľnou fajkou rieši svojim dôsledným psychologickým prístupom, pokojom a znalosťou prostredia zložité detektívne prípady.(Smok)

Tvůrci

Serge Leroy

Hrají

François-Régis Marchasson, Patrick Floersheim, Aurore Clément, Eric Métayer, Anna Gaylor, Bruno Cremer, Pierre Maguelon, Gérard Darier, Bernard Marcellin, Nicolas Tronc, Pierre Baillot, Michel Dussin, María Blanco