Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 16.01.2025, 04:45

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 16.01.2025, 04:45

Kluci v akci

16.1. 04:45
ČT1 SM
30 minutes

Filip Sajler a Ondřej Slanina divákům zábavnou formou ukazují kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů (2016). Připravil M. Froyda

More information

Episodes

42 Available episodes Hide all future events
Available in 17 days
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.02.2025, 18:25

22.2. 18:25, ČT1 SM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.02.2025, 18:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 15 days
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 10:05

20.2. 10:05, ČT1 SM, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 10:05

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 15 days
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 04:45

20.2. 04:45, ČT1 SM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 04:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 10 days
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.02.2025, 18:25

15.2. 18:25, ČT1 SM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.02.2025, 18:25

Available in 8 days
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.02.2025, 10:10

13.2. 10:10, ČT1 SM, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.02.2025, 10:10

Available in 8 days
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.02.2025, 04:45

13.2. 04:45, ČT1 SM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.02.2025, 04:45

Available in 3 days
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 08.02.2025, 18:25

8.2. 18:25, ČT1 SM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 08.02.2025, 18:25

Available in 1 day
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.02.2025, 09:55

6.2. 09:55, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.02.2025, 09:55

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 1 day
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.02.2025, 09:45

6.2. 09:45, ČT1 SM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.02.2025, 09:45

Available in 1 day
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.02.2025, 04:45

6.2. 04:45, ČT1 SM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.02.2025, 04:45

Available in 22 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 22:55

5.2. 22:55, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 22:55

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 16 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 17:00

5.2. 17:00, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 17:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 10 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 10:20

5.2. 10:20, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 10:20

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 9 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 09:55

5.2. 09:55, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.02.2025, 09:55

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 23:15

4.2. 23:15, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 23:15

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 22:50

4.2. 22:50, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 22:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 17:25

4.2. 17:25, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 17:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 17:00

4.2. 17:00, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 17:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 10:20

4.2. 10:20, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 10:20

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 09:55

4.2. 09:55, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.02.2025, 09:55

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 23:15

3.2. 23:15, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 23:15

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 22:50

3.2. 22:50, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 22:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 17:25

3.2. 17:25, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 17:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 17:00

3.2. 17:00, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 17:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

About show

Czech Czech

Filip Sajler a Ondřej Slanina divákům zábavnou formou ukazují kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů (2016). Připravil M. Froyda