Pozdní léto

Pozdní léto

25.8. 15:25
ČT1 JZČ
95 minut
1974
Československo Drama / Psychologický

Věra Galatíková, Dana Medřická a Ladislav Pešek v příběhu bezdětné rodiny a malého chlapce z dětského domova. Bezdětní manželé Karel (J. Vala) a Věra (V. Galatíková) už v životě zkusili mnohé: studovat, uplatnit se v zaměstnání. Nic z toho je však plně neuspokojilo. Dokázali si však vytvořit domov a ten chtějí teď nabídnout někomu třetímu, chlapci z dětského domova. Věra a její rodiče (ve skvělém podání Dany Medřické a Ladislava Peška) jsou chlapcem, který je u nich zatím jen na zkoušku, nadšeni. Karel, který sám žije v pocitu životního neúspěchu, se však s novým členem rodiny sžívá jen ztěžka a pomalu.(oficiální text distributora)

Více informací
Nahrát

Podobné tituly

Králičí nora
Kdyby tisíc klarinetů
Nejlepší ženská mého života
Jak napálit advokáta

O pořadu

česky česky
1974
Československo Drama / Psychologický

Věra Galatíková, Dana Medřická a Ladislav Pešek v příběhu bezdětné rodiny a malého chlapce z dětského domova.
Bezdětní manželé Karel (J. Vala) a Věra (V. Galatíková) už v životě zkusili mnohé: studovat, uplatnit se v zaměstnání. Nic z toho je však plně neuspokojilo. Dokázali si však vytvořit domov a ten chtějí teď nabídnout někomu třetímu, chlapci z dětského domova. Věra a její rodiče (ve skvělém podání Dany Medřické a Ladislava Peška) jsou chlapcem, který je u nich zatím jen na zkoušku, nadšeni. Karel, který sám žije v pocitu životního neúspěchu, se však s novým členem rodiny sžívá jen ztěžka a pomalu.(oficiální text distributora)

Tvůrci

M. Harvan, J. Hubač, Luboš Fišer, Antonín Moskalyk

Hrají

Jiří Vala, L. Pešek, Vladimír Krška, Miriam Chytilová, V. Galatíková, Michal Suchánek, Josef Hlinomaz, D. Medřická, Josef Konzal, Vladimír Krigl