Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 14.11.2024, 10:10

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 14.11.2024, 10:10

Kluci v akci

14.11. 10:10
ČT1 JM
25 minutes

Zavítejte s námi na rodinnou farmu v Podkrkonoší a nechte se inspirovat výtečnými pokrmy, které připraví naši kuchaři Ondřej Slanina a Pavel Mareš

More information

Episodes

Available in 1 day
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.01.2025, 17:00

24.1. 17:00, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.01.2025, 17:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 1 day
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.01.2025, 10:30

24.1. 10:30, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.01.2025, 10:30

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 1 day
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.01.2025, 10:05

24.1. 10:05, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.01.2025, 10:05

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 23 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 23:10

23.1. 23:10, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 23:10

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 23 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 22:45

23.1. 22:45, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 22:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 18 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 17:25

23.1. 17:25, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 17:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 17 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 17:00

23.1. 17:00, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 17:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 11 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 10:30

23.1. 10:30, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 10:30

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 10 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 10:10

23.1. 10:10, ČT1 JM, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 10:10

Available in 10 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 10:05

23.1. 10:05, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 10:05

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Available in 5 hours
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 04:45

23.1. 04:45, ČT1 JM, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 04:45

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 23:10

22.1. 23:10, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 23:10

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 22:45

22.1. 22:45, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 22:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 17:25

22.1. 17:25, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 17:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 17:00

22.1. 17:00, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 17:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 10:30

22.1. 10:30, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 10:30

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 10:05

22.1. 10:05, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.01.2025, 10:05

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 23:10

21.1. 23:10, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 23:10

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 22:45

21.1. 22:45, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 22:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 17:25

21.1. 17:25, TV Paprika, 30 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 17:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 17:00

21.1. 17:00, TV Paprika, 25 minutes

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.01.2025, 17:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

About show

Czech Czech

Zavítejte s námi na rodinnou farmu v Podkrkonoší a nechte se inspirovat výtečnými pokrmy, které připraví naši kuchaři Ondřej Slanina a Pavel Mareš