Komisař Moulin: Pod tlakem

Komisař Moulin: Pod tlakem

2.4. 22:50
ČT1 JM
95 minut
Krimi

8.4 Z vězení uprchne zločinec, jehož kdysi zatýkal Moulin. A komisař je pověřen i jeho opětovným nalezením. Za dobré chování je po psychiatrické léčbě z věznice propuštěn vrah a násilník Sébastien. Moulin tuší, že se Sébastien nevyléčil a v podmínečném propuštění bude opět znásilňovat a zabíjet ženy. Jenže Sébastien má skvělého právníka, který zařídil, aby se k němu Moulin nemohl přiblížit. Mezitím se Moulin dozví, že Sébastien se mu chce pomstít za léta strávená ve vězení. Ale ostatní se na komisaře dívají s despektem a ujišťují ho, že trpí pouze paranoiou, neboť Sébastien se zajisté napravil. (Snorlax)

Více informací

Podobné tituly

Komisař Moulin
Maigret

O pořadu

česky česky
Krimi

8.4 Z vězení uprchne zločinec, jehož kdysi zatýkal Moulin. A komisař je pověřen i jeho opětovným nalezením. Za dobré chování je po psychiatrické léčbě z věznice propuštěn vrah a násilník Sébastien. Moulin tuší, že se Sébastien nevyléčil a v podmínečném propuštění bude opět znásilňovat a zabíjet ženy. Jenže Sébastien má skvělého právníka, který zařídil, aby se k němu Moulin nemohl přiblížit. Mezitím se Moulin dozví, že Sébastien se mu chce pomstít za léta strávená ve vězení. Ale ostatní se na komisaře dívají s despektem a ujišťují ho, že trpí pouze paranoiou, neboť Sébastien se zajisté napravil.


(Snorlax)

Tvůrci

José Pinheiro, Mathieu Masmondet

Hrají

Yves Rénier, Jo Prestia, Jean-Yves Berteloot, Bernard Rosselli, Delphine Sérina, Clément Michu, Régis Ander, Anne-Charlotte Pontabry, Alice Béat, Mathieu Masmondet