Komisař Moulin: Malý uprchlík

Komisař Moulin: Malý uprchlík

23.4. 23:05
ČT1
90 minut
Krimi

8.8 Dva mladíci si čutají s pytlem odpadků v chodbě domu, přistihne je sousedka a nadá jim. Druhého dne ráno je nalezena mrtvá. Žena z vedlejšího bytu okamžitě po návštěvě policie zmizí, Moulin ji ani nestihnul vyslechnout. A proto hledá paní Jonquetouvou i se synem. Když je najde, žena se svěří, že její manžel je policista, který bije ji i dítě. Krom Moulina nikdo toto osočení nebere vážně. Paní Jonquetová je hledaná pro únos dítěte, které soud svěřil otci. Jenže malý Ludovic k otci nechce, bojí se ho. Moulin stojí před těžkým rozhodnutím, zda má pomoci ženě označené za mýtomanku, nebo má důvěřovat svému kolegovi. (Snorlax)

Více informací
Nahrát

O pořadu

česky, audio popis (AD) česky
Krimi

8.8 Dva mladíci si čutají s pytlem odpadků v chodbě domu, přistihne je sousedka a nadá jim. Druhého dne ráno je nalezena mrtvá. Žena z vedlejšího bytu okamžitě po návštěvě policie zmizí, Moulin ji ani nestihnul vyslechnout. A proto hledá paní Jonquetouvou i se synem. Když je najde, žena se svěří, že její manžel je policista, který bije ji i dítě. Krom Moulina nikdo toto osočení nebere vážně. Paní Jonquetová je hledaná pro únos dítěte, které soud svěřil otci. Jenže malý Ludovic k otci nechce, bojí se ho. Moulin stojí před těžkým rozhodnutím, zda má pomoci ženě označené za mýtomanku, nebo má důvěřovat svému kolegovi.


(Snorlax)

Tvůrci

Yves Rénier, José Pinheiro

Hrají

Yves Rénier, Bernard Rosselli, Jennifer Lauret, Cédric Chevalme, Clément Michu, Régis Ander, Anne-Charlotte Pontabry, Alice Béat, Elliott Valence