V továrně

V továrně

S01E06 - Episode 6

18.11. 06:00
BBC Earth
70 minút

VB (2017). Gregg navštíví továrnu na výrobu limonády Ribena v Gloucestershiru, která zpracovává 90 % britské úrody černého rybízu. Překvapí ho, že se vůně těchto plodů zachycuje zvlášť a později se přidává zpět do nápojů, aby se zaručila jejich jedinečná chuť. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.

Viac informácií
S07E04

Episode 4

24.11. 14:40, BBC Earth, 75 minút

Episode 4

VB (2022). Gregg Wallace navštíví manchesterskou továrnu, která každý den chrlí 6 milionů dortů Jaffa. McVities zde vyrábí tyto koláče od roku 1927 a proces začíná 18tunovou dodávkou pšeničné mouky.

S07E05

Episode 5

30.11. 14:35, BBC Earth, 70 minút

Episode 5

VB (2022). Gregg Wallace a Cherry Healey získají exkluzivní přístup k výrobě vepřových koláčů v továrně Vale of Mowbray v Northallertonu.

Dostupné o 4 hodiny
S07E06

Episode 6

1.12. 08:20, BBC Earth, 75 minút

Episode 6

VB (2022). Jako národ jsme šílení a každý týden jich sníme ohromujících 23 milionů! Gregg Wallace a Cherry Healey zjišťují, jak se tato skvělá britská dobrota vyrábí v továrně, která jich ročně vyrobí 432 milionů!

Dostupné o 6 dní
S07E07

Episode 7

7.12. 08:30, BBC Earth, 70 minút

Episode 7

VB (2022). Gregg Wallace navštíví tým Yorkshire, který denně chrlí až 90 000 veganských klobás! Historička Ruth Goodmanová odhaluje zelené výhonky vegetariánského hnutí v Británii a vysokou cenu, kterou britští námořníci platili, když jim odebrali pět denně.

Podobné tituly

Továrna na jídlo: USA
Jak se to dělá
Jak to dělají
Dynastie
Výroba potravin

O programe

česky, anglicky, maďarsky česky

VB (2020). Gregg navštíví největší továrnu na mošt na světě, která každý rok vyprodukuje více než 350 milionů litrů, a Cherry zkoumá, jak tato továrna pomocí starobylé techniky roubování vytváří sady s novou odrůdou jablek Scrumptious. Uvádí: Gregg Wallace, Ruth Goodman a Cherry Healey.