V továrně

V továrně

S05E05 - Episode 5

5.10. 06:00
BBC Earth
70 minut

VB (2019). Gregg Wallace je v Cornwallu v ohromné pekárně, kde se vyrobí 180 000 cornwallských pirohů denně. Sleduje produkci této svačinky od příjezdu dvou tun tuřínu až po odeslání zásilek.

Více informací
S07E06

Episode 6

18.12. 10:50, BBC Earth, 75 minut

Episode 6

VB (2022). Jako národ jsme šílení a každý týden jich sníme ohromujících 23 milionů! Gregg Wallace a Cherry Healey zjišťují, jak se tato skvělá britská dobrota vyrábí v továrně, která jich ročně vyrobí 432 milionů!

S07E07

Episode 7

19.12. 10:55, BBC Earth, 75 minut

Episode 7

VB (2022). Gregg Wallace navštíví tým Yorkshire, který denně chrlí až 90 000 veganských klobás! Historička Ruth Goodmanová odhaluje zelené výhonky vegetariánského hnutí v Británii a vysokou cenu, kterou britští námořníci platili, když jim odebrali pět denně.

S07E08

Episode 8

20.12. 10:40, BBC Earth, 80 minut

Episode 8

VB (2022). Gregg Wallace a Cherry Healey zjišťují, co je potřeba k tomu, aby továrna každý den chrlila 360 000 plechovek rýžového pudinku.

S07E09

Episode 9

23.12. 11:30, BBC Earth, 75 minut

Episode 9

VB (2022). Gregg Wallace navštíví továrnu s mentolovou vůní. Ve Spojeném království spotřebujeme každý rok kolem devatenáct tisíc tun mincoven a továrna Polos v Yorku vyrobí 32 milionů každý den. Od roku 1948 chrlí tyto malé děravé zázraky.

Podobné tituly

Továrna na jídlo: USA
Důkaz tam je
David Attenborough: Zvířecí dynastie
Výroba potravin
Jak to dělají
Jak se to dělá
Vražedných top 10

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky česky

VB (2020). Gregg navštíví největší továrnu na mošt na světě, která každý rok vyprodukuje více než 350 milionů litrů, a Cherry zkoumá, jak tato továrna pomocí starobylé techniky roubování vytváří sady s novou odrůdou jablek Scrumptious. Uvádí: Gregg Wallace, Ruth Goodman a Cherry Healey.