Eko magazín (Teplárna Frýdek-Místek vyrábí teplo už jen z biomasy a plynu, Vyhlášení Regionální potraviny v Karlově Studánce, Tom Reisinger, profesionální sběrač divokých bylin: Svět divokých bylin v kuchyni)

Eko magazín (Teplárna Frýdek-Místek vyrábí teplo už jen z biomasy a plynu, Vyhlášení Regionální potraviny v Karlově Studánce, Tom Reisinger, profesionální sběrač divokých bylin: Svět divokých bylin v kuchyni)

26.8. 08:14
Polar
11 minut

Každý den startují v našem regionu nové ekologické projekty a my si nenecháme ujít ani jediný z nich. Vezmeme vás na toulky Moravskoslezským krajem, poradíme zahrádkářům a ukážeme vám, jak můžete k lepšímu životnímu prostředí přispět i vy sami.

Více informací
Nahrát

O pořadu

česky

Každý den startují v našem regionu nové ekologické projekty a my si nenecháme ujít ani jediný z nich. Vezmeme vás na toulky Moravskoslezským krajem, poradíme zahrádkářům a ukážeme vám, jak můžete k lepšímu životnímu prostředí přispět i vy sami.