Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem

5.10. 11:00
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Více informací

Epizody

Řada 2
S02E15

Rybí filé a párky v těstíčku

26.10. 11:00, National Geographic, 30 minut

Rybí filé a párky v těstíčku

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 6 minut
S02E16

Nakládané papriky a bagely

26.10. 11:30, National Geographic, 30 minut

Nakládané papriky a bagely

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobné tituly

S kuchařem kolem světa
Ginova jihoitalská kuchyně
Prue vaří po anglicku (1)
Zvířecí klub rváčů
Rození obchodníci
Až je koupím, budou mý
Od východu na východ

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)