Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E18 - Jablečná omáčka a cibulové kroužky

26.6. 19:00
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 2
S02E21

Sýrové hrudky a pekanové placičky

7.8. 19:00, National Geographic, 30 minut

Sýrové hrudky a pekanové placičky

S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

7.8. 19:30, National Geographic, 30 minut

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

S02E23

Fíky a organické máslo

8.8. 19:00, National Geographic, 30 minut

Fíky a organické máslo

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

8.8. 19:30, National Geographic, 30 minut

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobne audycje

S kuchařem kolem světa
Ginova jihoitalská kuchyně
Rození obchodníci
Súmrak bossov
Až je koupím, budou mý
Etiketa
Jak se fotí...
Od východu na východ

O audycji

czeski, angielski, węgierski
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)